Fragt kun 39 kr. FRI fragt over 750 kr.
  • Kun miljømærkede varer på hylderne
  • Gratis fragt og retur alt jeanswear
  • Altid 60 dages returret

Betingelser og persondatapolitik

Når du handler på svaneshoppen.dk, handler du med Svaneshoppen og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse her.

Betaling

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron, American Express eller MobilePay. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Fragt

Fragt koster 39,- uanset hvor mange forskellige brands der bestilles. Der er fri fragt på bestillinger over 750 kr. Bestillinger fra Dantoy og Derma leveres med GLS, mens bestillinger fra Neutral og Zenz leveres med PostNord. Du kan modtage flere pakker, hvis du bestiller flere forskellige brands. Svaneshoppen sender til Danmark, men kontakt os hvis du vil bestille fra Færørerne, Grønland eller andre lande.

Møbler leveres uden beregning med fragtmand til Sjælland, Jylland, Fyn og Bornholm og brofaste øer.

Levering

Leveringstiden normalt 2-3 dage, medmindre andet er angivet. Bestiller du inden kl. 10, kan du ofte have varen næste dag. Varer fra Zenz kan have leveringstid på 3-4 dage. 

Returnering af varer

Når du handler på svaneshoppen.dk har du altid 60 dages fuld fortrydelsesret, mod 14 dage jf. dansk lovgivning. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Sådan gør du:

1) Skriv til hej@svaneshoppen.dk hurtigst muligt, hvis du fortryder. Det er en stor hjælp, hvis du angiver grunden til at du ikke ønsker varen: størrelse, pasform osv.

2) Send varen retur inden 60 dage. Bemærk, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller til pakkeshop.

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en e-mail, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

Svaneshoppen

Vandrigsvej 18

4660 Store Heddinge

3) Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Du må selvfølgelig prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover dette, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

4) Når vi har modtaget varen og konstateret, at den er i ordentlig stand, tilbageføres beløbet på din konto. Dette kan tage op til 10 dage.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Svaneshoppen vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Fortrolighedspolitik

Svaneshoppen respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Svaneshoppen afslører ikke information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Svaneshoppen vil naturligvis aldrig sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Værneting og lovvalg

Enhver tvist mellem køber og Svaneshoppen - herunder fortolkning af Svaneshoppens handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

 

 

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS SVANESHOPPEN


Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google (annoncering)
Facebook (annoncering)
Shoporama (shopsystem)
Shipmondo (fragt)


PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@svaneshoppen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Svaneshoppen
Vandrigsvej 18
4600 Store Heddinge
Telefon: 42436075
E-mail: hej@svaneshoppen.dk

Produktet blev lagt i kurven

Til kassen

Shop videre

Kom i gang med bæredygtige investeringer

Ny e-bog, pris 0 kr. Få mest muligt ud af dine penge, mens du gør verden bedre

Velkommen, der er er guld på vej til din indbakke.